طريقه مصرف پودر سير سعيم
پودر سیر برای انواع سُس و انواع سالاد
در این دسته از غذاها، غذاهای شمالی مانند میرزاقاسمی و سیرقلیه قرار دارند. در بین غذاهای کرمانشاهی که حتما باید در آن سیر ریخت می توان به آش دوغ با نام محلی آش ماسوا اشاره کرد. از غذاهای جنوبی که در این دسته قرار می گیرند می توان از مگشت پلو و فلافل نام برد.
یکی از خواص اصلی پودر سیر این است که در هر زمانی از پخت، می توان آن را به غذا اضافه کرد؛ اما اگر می خواهید غذای شما عطر و طعم بیشتری از پودر سیر داشته باشد، بهتر است در همان زمان ابتدایی شروع به پخت، پودر سیر را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به غذا اضافه کنید. این گونه طعم و عطر ویژه ای به غذای شما اضافه می شود.
نشانه مرغوبیت پودر سير سعيم چیست؟
پودر سیر سعيم ارگانیک بوده و بو اصيل و خوشبو و طعم واقعي آن كاملا مشخص كننده اين امر مي باشد.
پودر سیر سعيم ارگانیک بوده و بو اصيل و خوشبو و طعم واقعي آن كاملا مشخص كننده اين امر مي باشد. پودر سیر را با مواد دیگری مثل آرد مخلوط می کنند و در بازار عرضه می کنند به همین خاطر باید در خرید و مصرف آن دقت کرد. شما می توانید مرغوبترین و بهترین پودر سیر را از برند سعيم تهیه کنید.