طريقه مصرف دارچین سعيم
روی چای، قهوه یا شیر صبحانهی خود دارچین بپاشید. بسیاری از چاییهایی که طعم ندارند با دارچین بسیار خوش طعم میشوند. حتی میتوانید به چاییهای طعمدار هم دارچین اضافه کنید.
شکر دارچینی سعیم تهیه کنید. به این ترتیب که به یک قاشق خاک قند دو قاشق دارچین سعیم اضافه کنید و روی کیکها، شیرینیجات، پنکیکها بپاشید.
دارچین سعیم را به ماست اضافه و لذت ببرید.
در هنگام پخت گوشت( گوشت گاو، گوساله و گوسفند) به آن دارچین بزنید. این کار علاوه بر این که بوی گوشت را میگیرد باعث میشود شما از خواص دارچین بیشتر بهرهمند شوید.
دارچین سعیم را میتوانید همراه با میوههای فصلی نیز مصرف کنید.
روش نگهداری دارچین سعيم
عمر ادویه جات خرد شده سعیم مانند دارچین و جوز هندی و گیاهان خشک شده حدود ۳ سال هست.
بهترین ظرف برای نگهداری ادویه ها، در درجه اول ظرف های فلزی هستند که در آن ها کاملاً بسته میشود. در درجه دوم هم ظرف های شیشه ای رنگی، مانند ظروف شیشه ای قهوهای برای نگهداری ادویه ها مناسب هستند. انواع ادویه را در جای خشک و خنک و به دور از آفتاب و در ظروف فلزی یا شیشه ای نگهداری کنید.
نشانه مرغوبیت دارچین سعيم چیست؟
آنچه به عنوان دارچین اصل سعیم می شناسیم همان دارچین سیلان است. این دارچین رنگ روشن تر و عطر و طعم ضعیف تری دارد. مزه آن کمی شیرین تر است.
اما نوعی از دارچین که در چین پرورش می یابد و تولید می شود به نام کاسیا رنگ آن کمی تیره تر و عطر و طعم قوی تری دارد..
در مقام مقایسه دارچین سیلان و کاسیا باید گفت دارچین سیلان بسیار گرانتر است.
پودر دارچین نباید رنگ تیره داشته باشد..