طريقه مصرف فلفل چيلي سعيم
به طور میانگین مصرف 40 گرم فلفل قرمز سعيم در روز می تواند نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین کند. با ترکیب ماست و فلفل قرمز سعيم به عنوان مزه در کنار غذا می توانید علاوه بر طعم آن از خواص فلفل قرمز نیز بهره مند شوید. همچنین می توانید طرز تهیه سس با فلفل قرمز سعيم در طعم های تند و شیرین را یاد بگیرید و به راحتی در خانه سس فلفل قرمز درست کنید. استفاده از دمنوش فلفل قرمز نیز می تواند به درمان بسیاری از بیماری ها مانند سرماخوردگی کمک کند.
شرایط نگهداری فلفل چيلي سعيم
پودر فلفل قرمز سعيم دور از رطوبت و محیط های مرطوب نگهداری شود زیرا رطوبت باعث ایجاد چسبندگی و گوله گوله شدن در ادویه جات می شود و همچنین روی کیفیت و طعم محصول تاثیر می گذارد .
این محصول 2 سال تاریخ انقضاء دارد که برای حفظ کیفیت آن می توانید آن را در یخچال یا دمای پایین تر از 25 درجه سانتی گراد نگهداری کنید.
نشانه مرغوبیت فلفل چيلي سعيم چیست؟
فلفل قرمز اصل سعيم را میتوان از بوی تند و تیز و اصیلی که دارد شناسایی کرد.
وقتی فلفل قرمز اصیل سعيم را بر روی کف دستتان بریزید، تندی و خالص بودن آن سبب میشود که دستتان دچار خارش و سوزش شود و با بردن آن نزدیک بیینی، تا انتهای گلویتان خواهد سوخت.