دانه فلفل سیاه سعیم

فلفل سیاه سعیم از میوه‌های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل تولید میشود.

فلفل سیاه سعیم طعم تند و سوزنده ای دارد و یک ادویه دارویی خوراکی با فواید بسیار زیاد محسوب می شود.

فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا طعم کهنگی غذا را نیز از بین می برد.

دانه فلفل سیاه سعیم

خواص و مزایا فلفل سیاه

1. افزایش جذب مواد مغذی
2. خاصیت ضد باکتری
3. خاصیت آنتی اکسیدانی
4. کاهش دهنده تب
5. بهبود سلامت گوارش
6. جلوگیری از سرطان
7. کاهش دهنده فشار خون
8. کمک به کاهش وزن
9. درمان سرماخوردگی و سرفه
10. بهبود سلامت دهان و دندان
11. بهبود باروری در مردان
12. کمک به ترک سیگار
13. درمان سنگ مثانه
14. رفع حالت تهوع
15. درمان بیماری سل
16. بازسازی و ترمیم مو
17. درمان اسهال
18. درمان یبوست

طریقه مصرف فلفل سیاه سعیم

بهترین زمان مصرف فلفل سیاه سعیم افزودن آن در اواخر پخت غذاست.

مصرف فلفل سیاه سعیم به همراه غذاهای سرد و نفاخ توصیه می شود.

استفاده از چای فلفل سیاه برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

فلفل سیاه در تقویت موها نیز تاثیر دارد و برای این منظور می توان پودر آن را با یک قاشق چایخوری عسل مخلوط نمود و بر روی ریشه مو گذاشت .

بعد از 15 دقیقه آن را آب کشی کرده و با آب گرم بشویید.

روش نگهداری فلفل سیاه سعیم

بهترین ظرف برای نگهداری فلفل سیاه سعیم، در درجه اول ظرف‌های فلزی و در درجه دوم هم ظرف‌های شیشه‌ای رنگی است
فلفل سیاه سعیم اگر به درستی و در شرایطی که عنوان کردیم، نگهداری شوند، می‌توانند 12 تا 18 ماه بدون دغدغه مورد استفاده قرار بگیرند

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت به مجتمع صنایع غذایی سعیم تعلق دارد. ©
بازکردن پیام
1
اگر سوالی دارید آماده پاسخگویی هستیم.
مجتمع صنایع غذایی سعیم
می تونم کمکتون کنم ؟