طریقه مصرف هل سعیم
مصرف این دانه سبز رنگ به شکل عرق و دمنوش می باشد. مقدار مشخصی از این دانه را در آب گرم بجوشانید و پس از دقایقی از آن به شکل دمنوش و یا عرق در چای ها و شربت های خود استفاده کنید.
مقداری از پودر و یا عرق دانه هل سعیم را با دارچین و یا زنجبیل مخلوط کنید و از آن در چای ها و دیگر نوشیدنی های خود استفاده و لذت ببرید.
روش نگهداری هل سعيم
هل سعیم را در یک ظرف محکم بسته در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. به این صورت اگر هل درون غلاف کامل اش باشد نزدیک به یک سال دوام می آورد اگر هم دانه ها را از پوشش غلاف دار خود خارج کنید، باید بگویم که ماندگاری دانه های هل فقط چند ماه است..
نشانه مرغوبیت دارچین سعيم چیست؟
رنگ سبز طبیعی، از مهمترین ویژگیهای مرغوبیت هل سبز سعیم به شمار میرود.
. اگر تندی رایحه این ادویه جذبتان نکرد، احتمالا مدت زیادی از تولید آن گذشته و تازه نیست.
برای خرید هل به پوسته آن دقت کنید. اگر باز بود، کیفیت و مرغوبیت لازم را دارا نمیباشد.