دانشنامه عمومی سعيم
ادویه جات براي عطر و طعم دادن به مواد غذایی كاربرد دارند و از آن ها برای مقاصد دارویی نیز استفاده می شود. چاشنی معادل فارسی ادويه می باشد.
ادویه ها به عنوان ماده نگهدارنده نيز استفاده ميشوند که باکتری های مضر را می کشد یا از رشد آن ها ممانعت به عمل می آورد.
راز تفاوت عمده در طعم غذاها در ملل مختلف علاوه بر نحوه پخت، به طور عمده به ادویه جات به کار رفته در آن ها مربوط می شود.
ادویه در ذهنیت اروپاییان نماد شرق است. بسیاری از مورخان تجارت ادویه را از انگیزه های اصلی اروپاییان در اکتشافات جغرافیایی دانسته اند.
6 تیر 1401 4:07 ب.ظ
- TAGS:
- saeem
- saeem Spices
- saeemSpices
- Spices saeem
- Spicessaeem
- ادویه جات آشپزخانه
- ادویه خالص
- ادویه رستورانی
- ادویه سعیم
- ادویه صادراتی
- ادویه عروس
- ادویه کاری
- ادویه لاکچری
- انواع ادویه رستورانی
- بسته بندی حبوبات
- بسته بندی سعیم
- بسته بندی شیک ادویه
- بسته بندی لاکچری ادویه
- بهترین ادویه
- پودر پیاز
- پودر دارچین
- پودر سیر
- جوز هندی
- چوب دارچین
- حبوبات درجه یک
- حبوبات رستورانی
- حبوبات سعیم
- حبوبات لاکچری
- زردچوبه
- زعفران
- زنجفیل
- سماق سعیم
- سماق قرمز
- سماق قرمز تک نفره
- سماق قهوه ای
- سماق قهوه ای تک نفره
- فلفل سیاه
- فلفل قرمز
- گرد لیمو
- مرغوب
- ممتاز