دانشنامه عمومی سعيم

ادویه جات براي عطر و طعم دادن به مواد غذایی كاربرد دارند و از آن ها برای مقاصد دارویی نیز استفاده می شود. چاشنی معادل فارسی ادويه می باشد.

ادویه ها به عنوان ماده نگهدارنده نيز استفاده ميشوند که باکتری های مضر را می کشد یا از رشد آن ها ممانعت به عمل می آورد.
راز تفاوت عمده در طعم غذاها در ملل مختلف علاوه بر نحوه پخت، به طور عمده به ادویه جات به کار رفته در آن ها مربوط می شود.
ادویه در ذهنیت اروپاییان نماد شرق است. بسیاری از مورخان تجارت ادویه را از انگیزه های اصلی اروپاییان در اکتشافات جغرافیایی دانسته اند.

دانشنامه عمومی سعيم

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت به مجتمع صنایع غذایی سعیم تعلق دارد. ©
بازکردن پیام
1
اگر سوالی دارید آماده پاسخگویی هستیم.
مجتمع صنایع غذایی سعیم
می تونم کمکتون کنم ؟