تقلب در ادویه ها
فلفل سیاه
برای تقلب در فلفل از موادی نظیر پاپایا (میوه ای گرمسیری) ، تفاله زیتون، پوست گردو، خاک اره، هسته خرمای نرم شده و نرم کرده ی پوست گردو و فندق، آرد نخودچی و مواد مشابه به عنوان پایه استفاده کرده و برای ایجاد تندی و رنگ و مزه آن را با پودر فلفل فرنگی یا خردل سیاه مخلوط می کنند .
تشخیص دانه پاپایا در فلفل سیاه
درون یک ظرف آب دانه های فلفل بریزید بعد از ۱۵ دقیقه دانه هایی که بر روی آب آمده اند را با دست فشار دهید اگر نرم و لیز بودند، این ها دانه های پاپایا هستند و فلفل نیستند.
روش های شناسایی فلفل سیاه اصیل سعیم از تقلبی
- دانه های فلفل سیاه را روی برگه ای سفید بریزید رنگ آنها باید در یک رنج قرارداشته باشند.
- فلفل سیاه برخلاف اسمش کاملاً سیاه نیست و دارای رنجی از قهوه ای می باشد. محصولات چند رنگ دارای کیفیت پایینی هستند.
- فلفل های قهوه ای رنگ از کیفیت طعم و عطر بهتری برخوردارند (در مرحله خشک کردن آن ها دقت بیشتری شده است)
- دانه های فلفل سیاه بین ۳ تا ۵ میلیمتر می باشند و روی پوسته آن چروک هایی را می توان مشاهده نمود.
- چربی فلفل سیاه تازه بسیار بیشتر از فلفل سیاه کهنه است.
پیشنهاد ادویه جات سعیم
پیشنهاد ما به شما برای خرید فلفل سیاه، استفاده از دانه های فلفل آسیاب نشده سعیم است و آسیاب کردن آن به صورت دستی توسط خودتان می باشد تا از کیفیت و عطر اصیل آن لذت ببرید.
25 تیر 1401 5:48 ب.ظ